uFeel.me
Не съм за този свят родена!
Автор: Tanita,  13 декември 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 500
Една сълза на бузата ми пари,
самотна, криволичеща и плаха
тя символ е на мъката и гряха
родени от лъжи и изневери.

Сърцето ми на камък се превръща
студено, мълчаливо и само.
Открито като есенно дърво,
което вятър само го прегръща.

Не съм за този подъл свят родена,
и в това е болката ми днес.
Подложена на нечовешки стрес
душата ми е плаха и ранена.
28.03.2000г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me