uFeel.me
Не съм добра...
Автор: nella_gold,  19 август 2010 г. в 14:32 ч.
прочити: 369
Не съм добра, сега ли го разбираш?!

Събрала в себе си най-трудните минути.

Часовникът във мене атрофирал е,

а времето дори не ме подмина...





Не съм добра, сега ли го разбираш?!


В сърцето си - вместо любов - тая тъга.

Поредната илюзия избяга, зима е...

Но така сега способна съм да зная,





че мога... толкова неща, които...


Че мога да обичам, да мечтая.

Очите си с сълзи да кича.

И даже срещу вятъра да тичам.





Не съм добра, сега ли го разбираш?!


По-трудна съм от всяка суета!

И по-студена в люта зима,

и по-гореща – даже от жарава!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me