uFeel.me
Не рови под пепелта
Автор: bizcocho,  9 март 2009 г. в 22:02 ч.
прочити: 541
Не ме докосвай с думи блясък,
не рови жаравата припламнала под пепелта,
на тази клада без остатък
запали ли се огънят-ще изгоря!

Ще е двойна в мен тогава самотата,
пътят към без края без следа,
ще пари чувство и гори душата,
и бавно ще умирам от това!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me