uFeel.me
Не позволявай да се случи
Автор: sofia_air,  23 август 2011 г. в 07:07 ч.
прочити: 285
Денят се сгърчи, потъмня и - сви.
Тъй както червей след пороя.
И как нататък... как да продължи,
след битката на скъпите си хора?
Не иска да повярва, че са те -
пред погледа й всичко се полюшна.
Във люта схватка двама врагове,
които преди час с любов я сгушваха.
Изстрелват думи, заредени с ток -
над нея се сгъстява страшен облак.
И всичко е потънало във мрак,
а слънцето е някъде зад щорите...
Разпадат се мечти и светове -
като онази къщичка от лего...
Тя има само тях. Къде да спре?
Главицата отказва да се справи.
Захлупва се сломена по очи -
неистов вопъл в нея се взривява.
Задъхва я. Разкъсва я. Крещи.

Една душица крехка е на прага...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me