uFeel.me
Не помага
Автор: VZ_Dobreva,  31 май 2013 г. в 19:03 ч.
прочити: 258

Чета си тук в захлас, и осъзнавам

колко много болка приютена е у хората.

Разбити сърца, тъжни лица,

безверни души, безнадеждни очи,

сломени тела и повалени духове.

А аз горката, мисля си, че съм

една, клета, немощна и сама.

Питам се как другите живеят

с тази тъга, защото аз не мога.

Отказах се да продължа, и

взирам се някъде, без мисли,

просто, ей така.

Плача, тихо в нощта, и

понякога не ми достига въздуха.

Друг път се гневя, скубя си косите,

и крещя.

Опитах, не помага.

Или пък опитах да мечтая, и

с хубави мисли да изпълвам ума,

опитах по правилните стъпки

да играя, но не помага. 

Как живеете, бе, хора?! 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me