uFeel.me
Не поискана прошка
Автор: vanesy,  14 април 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 333
“Прости ми слънчице подлия удар.
Прости ми тежките думи, към своята
любов устремен, приятелство добро,
потъпках и погубих. Вместо да бъда
достоен приятел, аз не заслужено те
наранявах. Избягвах те без причина,
и с глас студен молбите ти подминавах.

Прости ми, ангелче, че в дявол се превърнах.
А, може би такъв си бях. Зад маска черна
истината криех, когато на дъното изоставен
лежах – ти ме спаси, а в замяна те оставих
в твоя ужас да се бориш сама.
Прости ми”

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me