uFeel.me
Не пипай!
Автор: Kat,  20 май 2012 г. в 22:15 ч.
прочити: 287
Как ще се завъртиш покрай Аза ми, 
как ще се завъртя аз покрай твоя. 
Питай, 
не пипай таза ми. 
Как ще говориш на очите изразителни, 
как ще ти говорят моите устни. 
Питай, 
не пипай. Ще чуеш.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me