uFeel.me
Не пипай огъня
Автор: Aries,  18 август 2010 г. в 03:10 ч.
прочити: 264

Не пипай огъня, ми казваха като дете
и дърпаха ръката ми от пламъка
не пипай огъня, но кой да разбере?
за мене болката бе нечия измама

Години след това внезапно осъзнах
че теб съм търсила във всеки пламък
че ти изгарял си във моето сърце
във всеки сън като въздишка кратък

А болката, тя си остана
и аз към огъня продължих да се протягам
като молец към пламък
отново и отново ще изгарям

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me