uFeel.me
Не, няма да свикна!
Автор: Andromaha,  24 септември 2009 г. в 12:58 ч.
прочити: 508
Не мога да свикна с омразата,
с безпричинната, щедра ненавист,
на протегнати шепи със искреност
да се плюе с възвишена завист!
Не мога!
Не искам! Не вярвам!
Боли ме!
Душата ми страда...
да блъска по глухи стени,
да вика,
да драска, да пада
пред слепи, бездушни очи...
които с готови присъди
запращат я
право във ада...
на своите святи заблуди.
Навсякъде зейнали пропасти...
от засъхнали в гноя си рани,
а на дъното
грохнали просяци
си избелват душите съдрани.
Не мога!
Не искам да вярвам
във нокти отровни
и дива свирепост.
Аз вярвам!
Аз зная!
От крайъгълни камъни
Бог ще въздига
крепост след крепост!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me