uFeel.me
Не ни са нужни...
Автор: zagorka6,  9 септември 2011 г. в 10:26 ч.
прочити: 370
Не ни са нужни много думи.
Те често звън са, празен звук.
Заливат ни с нелепи глуми
и удрят като с тежък чук.

Не ни са нужни празни думи,
не ни е нужна суета.
Любов е нужна помежду ни,
любов и честност, топлота.

Не ми разказвай с много думи
за най-красивите неща.
Две думи като нежни струни
разкриват всичко на света.

\"Обичам те!\" - кажи ми само.
\"Обичам те!\" - кажи ми ти.
Стопли ме с твойто силно рамо,
в сърцето жар да заблести!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me