uFeel.me
Не мога!
Автор: mamyhka,  1 април 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 384
Молиш ме да те забравя...
Не мога!

Молиш ме да те оставя...
Не мога!

Молиш ме да бъда с друг щастлива...
Не мога!

Молиш ме започна нов живот...
Не мога!

Молиш ме да не плача...
Не мога!

Молиш ме да захвърля любовта...
НЕ МОГА, разбери!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me