uFeel.me
Не ми се мре, не ми се мре . . . .
Автор: Принцеса Променанде,  14 юни 2012 г. в 09:34 ч.
прочити: 296

               

 

Не ми се тръгва. Още не.

Напролет стъпките затъват

във вишневите цветове

на младите събудени градини

и пишат със подковите  коне,

високо в облаците сини.

Не мога босонога да притичам

по спомени от минали любови

на малка слънчева пчела приличам

залепнала за медени окови.

Пусни ме. Трябва да си ида.

Боде  небето сребърна игла     

априлски облаци - огромни миди,

люлеят перли в живата вода...

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me