uFeel.me
Не ме вини
Автор: dobromirpenkov,  9 юни 2010 г. в 16:30 ч.
прочити: 199

Не ме вини
за туй, че все към тебе бързам
и не тъжи,
че, закъснял, при тебе аз се връщам.

На толкова гари трябва да спра
преди да дойда в твоя пристан,
преди за миг да поспре се духа,
все към тебе да бърза орисан.

 

Не ме вини,
че утре пак ще съм далеко –
посред мъгли –
във мисли за теб съм пак аз унесен.

На толкова хора аз ще съм нужен,
на толкова хора ще стопля деня,
преди да се върна за отдих заслужен,
преди, уморен, при теб да се спра.

 

Не ме вини,
сърцето ми е тъй голямо –
ще изгори,
щом трябва на теб да го давам аз само.

Движение вечно, знай, аз съм.

Щастлив съм, че трябвам още аз на света,
че съм нужен на тоз свят прекрасен –
извинявай, че при тебе не мога да спра.

 

19 февруари 2010 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me