uFeel.me
Не ме разрушавай
Автор: Kat,  9 юни 2011 г. в 10:38 ч.
прочити: 329

Време ще дойде, ти ще ме помниш.

Време, в което аз ще съм лист.

И моля дано... не ми се обидиш,

моят живот сега е нечист.

 

Всички лица се с времето давят,

шията негова стискам в ръце.

Хиляди рани в ума се отварят,

нещо вали ги - не дъжд, а оцет.

 

Време ще дойде, ти ще ме помниш,

сякаш съм цвете с болнаво стебло.

А мойте цветчета бяха бетонни,

само че днес са на смъртно легло.

 

Всички вини се с времето търкат.

И ранно откъснал се плод ще узрей.

Ще бъда и лист, ще бъда и църква,

не ме разрушавай. Ако можеш, изгрей.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me