uFeel.me
Не ме моли
Автор: kisssa,  1 октомври 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 468

Не ме моли за прошка вече,

не ми давай купища лъжи,

не искай да съм в леглото вечер,

и сърцето ми за тебе да тъжи!

 

Ти отдавна за мене си замина

и няма връщане назад,

макар и да боли ме,

аз не ще те приема пак!

 

Късно е да пазиш сърцето ми от Ада,

та нали ти го прати там,

а сега в колесница от Елада,

ти искаш да ме имаш знам!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me