uFeel.me
Не ме лъжи
Автор: gUbI4KA_gUzArKa,  16 септември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 455

Не ме лъжи , моля те, недей
очите ти не успяват дори за миг
да срещнат моя поглед.
Не ме лъжи
от думите фалшиви тъй страшно боли.
Не ме лъжи
очите пълнят се с горчиви сълзи
Не ме лъжи
разбиваш така всички мечти
Не ме лъжи
потъпка ти всичко в което съм вярвала преди.
Не ме лъжи
недей.. не продължавай
моля те , млъкни
спри , престани да говориш
не ме карай да крещя
не ме карай с вик да се моля
махни се , тръгни си
тук причиняваш само злини
моля те, тихичко-ТРЪГНИ
не искам и не мога
да слушам повече лъжи..

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me