uFeel.me
Не ме гледай
Автор: az20sam,  19 юли 2011 г. в 09:03 ч.
прочити: 157

Не ме гледай с влюбени очи

и нищо не казвай!

Поне за миг замълчи,

да ме прегръщат ръцете ти, не позволявай!


 

Не искам да се заблуждаваш,

не те обичам, разбери.

В друг съм влюбена, трябва да знаеш,

позволи да съм щастлива, не ме съди.


 

Не ме гледай с влюбени очи,

че ме обичаш, не показвай.

Забрави за мене ти

с прегръдка не ме наказвай.


 

Моля те, от живота ми си тръгвай!

Не го вгорчавай,достатъчно горчи.

С мене ти се сбогувай,

за да спре да те боли.

ПОСВЕТЕНО НА М.С.
ПРОЛЕТНОТО МОМИЧЕ



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me