uFeel.me
Не ме гледай в очите, Живот
Автор: Shy,  22 ноември 2008 г. в 14:15 ч.
прочити: 684
Не ме гледай в очите, Живот,
не ме гледай, а с тебе води ме,
и не следвай следите на Бог,
а с духа Му голям зареди ме.

И когато на тръни убодена аз
гневен поглед към тебе захвърля,
ти помилвай ме тихо, без глас,
посочи ми пътека безкръвна...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me