uFeel.me
Не казвай "сбогом\"
Автор: morningstar,  2 април 2013 г. в 19:00 ч.
прочити: 176
Не казвай \"сбогом\" замълчи.
Тишината ще ти каже всичко
Обичам те!
Където и да си, не го забравяй.

Не казвай \"сбогом\",
а \"довиждане\".
Обичам те!
Това е всичко,
което исках да ти кажа.
Обичам те!
вместо \"довиждане\".

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me