uFeel.me
Не казах сбогом...
Автор: MarielaPetrova,  26 септември 2009 г. в 11:41 ч.
прочити: 407
Не казах сбогом,
вратата отворих и просто излязох
обърнах им гръб и затворих очи,
да не би от тях да потекат сълзи...


Не казах сбогом,
страхувах се и страха си оправдах
титлата"виновна" заковах
с ръждясали пирони в сърцето.


Не казах сбогом,
не исках с друг да споделя
съдбата си в чужди ръце да оставя,
затова в сълзи сега се давя...


Не казах сбогом,
нямах право да го изрека
единствен само ти остана
в душата ми да излекуваш тази рана.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me