uFeel.me
Не искам
Автор: beibi,  2 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 596
Не искам да привличам,
незаслужено внимание.
Не искам да те отвличам,
от любимото ти занимание.

Не искам в миг на съзерцание,
да виждаш моето очертание.
Не искам да ме обвиняваш,
макар и да ме подценяваш.

Не,не желая да съм аз,
междина гара за отмора.
И в подарениа ти час,
да се чувствам като грешка твоя.

Не искам да ме нараняваш,
омръзна ми да се подиграваш.
Не искам повече да ме унижаваш,
аз мога да се защитя и с голяма
гордост жена да се нарека.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me