uFeel.me
Не искам...
Автор: alims,  2 септември 2008 г. в 19:57 ч.
прочити: 457
Не искам...
отказвам да тъжа,
и да плача по нечия вина!
... илюзия това ще бъда,
за всички от сега нататък...
.........................................
Без дъх останах, стига вече.
Не искам да тъна в мрак и самота...
не желая това да ми се случва.
Не вярвам това да е моята съдба!
Не искам, отказвам да се примиря...
Аз вяра имам и ще продължа!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me