uFeel.me
Не искам
Автор: Blue_Rose,  25 март 2011 г. в 17:04 ч.
прочити: 340
Не искам да се различавам... а приличам...
Любов с любов да заменя и да си взема сбогом.
И с името на сто жени еднакви с мен да ме наричат.
Все същата. Безизразна. Безчувствена. И тровена.

Не искам никой да ме помни .. а забрави.
И като дим да се стопя когато изгрева изтлее.
Погребах себе си. А свещ за другите запалих
и паднах на колене. Трябва. Да живея.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me