uFeel.me
Не искам нищо
Автор: ville_valo_brc,  12 юни 2011 г. в 20:10 ч.
прочити: 268
Господи,отново Те предавам
извършил пак ужасен грях,
ставам,възгордявам се и падам
изгубил даже последния си страх.

Но дори да бъда много грешен
аз никога не ги презрях,
въпреки че имаше моменти,
когато исках те да се превърнат в прах...

Не искам нищо от този свят,
единствено и само, Твоята любов,
че без нея животът ми е ад,
о Господи, Ти чуваш моят зов!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me