uFeel.me
Не искам да си от мастило...
Автор: argonyk,  4 април 2011 г. в 17:24 ч.
прочити: 196

Не искам да си от мастило муза -

подредени думи върху листа бял.

Искам те по джинси и по блуза,

косите си небрежно разпиляла.

 

Искам те с усмивка като стих.

И с блясъка в очите - неизбежен,

във които в лунна нощ се преоткрих,

вдишал с поглед погледа ти нежен.

 

И когато си заспала на дивана,

да те завия с тихата си близост.

С пръсти в къдрите ти да  остана,

докато нощта на пръсти се изнизва.

 

Искам те с обърканата непонятност

на всички чувства, във които не горях.

Искам те с усещане за необятност

и с кротката смиреност на монах.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me