uFeel.me
Не е
Автор: Dandykrokodila,  24 юни 2011 г. в 10:03 ч.
прочити: 203
Не е любов да идваш и да ме зазиждаш.
Не е любов да идваш и да си отиваш.
Не е любов да казваш думи силни.
Не е любов щом с ласка не отвръщаш.

Не е разбиране щом в унес ме погледнеш.
Не е разбиране щом на прага пак се връщаш.
Не е разбиране щом с вик отвръщаш.
Не е разбиране щом живота ще ми пренареждаш.


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me