uFeel.me
Не дай си боже дявол със сърце
Автор: Innocence,  24 август 2010 г. в 16:44 ч.
прочити: 610
Ех, дяволът без работа стои.
Набута ми това сърце в гърдите,
та ща не ща ме стяга и боли
защото няма да живеело с орлите
и време нямало за глупави кавги.
Не можело току-така да съди,
а бесните вампири отстрани
ехидно  точат острите си зъби.
Пък аз си страдам -  за войните по света,
за бедните, бездомните, за всичко.
Премислям всяка стъпка  по ръба.
Не дай си Боже да усетя, че залитам -
обръщам целия си гняв с лице към мен
и се разкъсвам с разни стихо-самоделки.
На кой му дреме за един безличен ден-
на онзи чичка или ей на тези лелки,
които мерят своето щастие с пари
и рядко виждат по далече от носа си.
Ех, дяволът без работа стои -
ще пукне, милият, ако сърцето ми поноси.



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me