uFeel.me
Не чуваш ли?
Автор: nella_gold,  24 февруари 2010 г. в 19:44 ч.
прочити: 346
Не ме захвърляй като непотребен лист.

Не ме измачквай като недопушена цигара.

Не чувстваш ли? Без мен едва ли си щастлив?

Не чуваш ли? Замлъкнаха акордите на старото пиано.



Ела и поседи до мене, мълчешката -

стисни ръцете ми - изстинаха от чакане...

Не, няма да говорим. Нека да се вслушаме в сърцата...

И няма! Обещавам да не плача!



Но само да сме заедно - и ти, и аз!

Измъчват ме очите, да, от сумрака.

Не, не сълзи, това е от дъжда...

Усещам парещ дъх в косата си...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me