uFeel.me
Наздравица вдигам!
Автор: krasimira1,  9 декември 2011 г. в 12:32 ч.
прочити: 452

Връзвам пендари по нишка изпредена
ъгловато мънисто промушвам да грее.
Разливам за благост струйка медена
звънче закачам от звука зло да немее.

От пламък на свещ молитва изрязвам
по вълните коматчета питка начупвам
чаша руйно вино на глътки разказвам
един звук в старата ракла насипвам...

Звездопади разплитат коси кестеняви,
аромат на бадеми, доброта, топлина.
Щурче в струни жълта роза постави,
а мелодията пулсира - ноти светлина.

С душата си цяла сега те прегръщам
теб днес провождам най-мили слова.
И нека всяко сторено добро се връща.
Ето наздравица вдигам.Честитя деня!
(а)

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me