uFeel.me
Най-необходимото
Автор: Елишка,  24 ноември 2008 г. в 21:16 ч.
прочити: 457
Не искам вещи.
Те са бездушевни
и вместо да лекуват,
ме ограбват.
Не знаят как да чувстват,
да са верни,
а някой ден,
те няма да ми трябват.


Тогава друг ще дойде
да ги вземе
и прах ще позабърше,
малко восък.
Предметите не помнят.
Те са земни
и няма с мен оттатък
да ги нося.


Аз искам само
най-необходимото.
Стени, които няма
да се срутят.
Една ръка,
която да е сигурна.
Неща, които
няма да се купят.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me