uFeel.me
Най-хубавото нещо
Автор: AM,  1 юли 2011 г. в 20:20 ч.
прочити: 387
Най-красивото цвете видях!
В деня на Мама.
Отразено в очите на моето дете!
Искрящи, преляха в сърцето
цветна обич, топлина!
И устните мълвяха
в детска свенливост, свити
- думи искрени и чисти!
Така станахме едно,
- Цвете, Обич и Очи!
Малки пръстчета и трепет!
Най - хубавото нещо видях!
Очи - пожелаващи обич,
жадуващи ласка...
Това се случи в деня на Мама.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me