uFeel.me
Най-добрия приятел
Автор: Blue_Rose,  15 декември 2011 г. в 19:44 ч.
прочити: 279
Имам странна влажност в окото си. Кучешко.
Нали разправят, че куче не може да плаче.
Глупости. Толкова плач съм понесъл на ужким
че вече сълзата ми нищо не значи.

Толкова пъти ме ритат в корема. Нарочно.
Щом не говоря. Мислят, че нищо не знам.
Като си нямам колибка. Хващам бездомност.
Най-добрия приятел - от мене сега го е срам.

Вече случайно ме хранят и галят.. Но не боли.
И не отстъпвам пред нищо ,което ме кара да мразя.
Аз съм човекът във тебе. Кучето в мене - си ти.
Заспивай спокойно сега. Аз съвестта ти ще пазя.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me