uFeel.me
Най-дългият път
Автор: smelo_sarce,  7 февруари 2009 г. в 18:17 ч.
прочити: 423

Най-дългият път

е толкова кратък.

 

Поглеждаш нагоре

и виждаш

Исус.

Той Път е приготвил

а първата крачка

е най-дългият

път.

От смърт към живот.

 

Най-дългият път

е толкова кратък.

 

От мъничка ясла

до дървен груб

Кръст.

Това е Пътят на Слава –

Възкръснал Спасител.

Най-славният път.

От смърт към живот.

 

Най-дългият път

е толкова кратък…

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me