uFeel.me
Навик за оставане
Автор: Desert_Rose,  20 юли 2009 г. в 09:25 ч.
прочити: 355
Навик за оставане

От толкова летене из небетата,
просторът някак бавно отесняваше.
А облаците се превърнаха на мрежи,
оплитащи ме като навик. Да оставам.

Просмука се във мен усойно Нищото
за партия опасен шах със себе си.
Където няма място за "величества",
и хората (понякога) са пешки.

Изстина Адът. Огънят в очите ми
до три пъти във Дявола се вричаше.
Но бе изконно и изрично забранено,
и още се сънувам необичана.

Понякога... се моля за оставане
поне в едно от седемте небета.
Но Бог така бездушно оглушава,
че даже Луцифер е по-човечен...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me