uFeel.me
Навършвам днес 40 години
Автор: annavlad,  10 януари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 819

Навършвам днес 40 години,
сърцето ми прелива от тъга,
не са причина бръчките, покрили челото,
не е причината снега в косите ми,
а липсата на моя скъп баща.

---

Не спрях да чакам първи в този ден
той свойте пожелания да каже.
Уви! Мълчи слушалката студена...
Той няма никога да се обади...

---

И днес се моля Боже затова,
в съня ми татко кротичко да влезе,
за да почувствам малко топлина
и после тихичко да си излезе.
---

За мен това ще бъде ДАР голям!
Не бих го заменила с нищо друго.
Аз искам просто в кроткия си сън
бащина целувка да получа! 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me