uFeel.me
Научи
Автор: nella_gold,  31 август 2012 г. в 07:23 ч.
прочити: 181

Ще искаш да се върнеш, но дали...

В магията на своя сън ще се събудиш,

когато знаеш, че отчетливо боли

мълчанието трудно помежду ни.

 

Ще искаш да се върнеш, примирен,

и унизен – размазан и разнищен -

във утрото на светлия ми ден,

непридвидимо труден, не измислен...

 

Ще искаш да се върнеш – притаен,

в измисленото помежду ни време.

Научи самотата как боли

в убийството на тежкото си бреме.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me