uFeel.me
Научи се мила
Автор: beibi,  3 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 645
Неизказани тежки слова
мъчат твоята малка глава.

Кажи ми мила,твоята тъга,
не се оставяй страхът
да обземе твоята душа.

Научи се мила,
без сълзи да плачеш,
униженията без вода
да преглъщташ.

Научи се мила да забравяш,
думата Не да употребяваш.
Научи се да не съжаляваш.

Научи се мила,
измяната да опрощаваш,
научи се и тогава няма
да страдаш.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me