uFeel.me
Научи ме
Автор: kim,  2 декември 2010 г. в 08:45 ч.
прочити: 266
Танцуваш вълшебен валс,
музиката отново е в нас,
не спирай, върти се,
от мъката отърси се.
Вземи, подавам ти ръка,
ще танцувам докато умра.
От твоите стъпки звезда се ражда,
в косите прекрасни вълната се преражда.
Да се откъсна от мрака - не смеех,
тъгата с пръсти пилеех.
Научи ме да стъпвам, да не крия
болката в сърцето, сълзите да изтрия,
научи ме да вярвам пак,
че света - не е само мрак.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me