uFeel.me
Настроение
Автор: Geia,  26 декември 2012 г. в 11:45 ч.
прочити: 281

 

Понякога се чуствам толкова ненужна,

изпуснала несъществуващ влак.

И моят вик изчезва във безкрая,

за да не бъде чут.

 

Преде душата нишки -

неравни, чувствени, житейски.

Вретеното е старо, почерняло,

от дъждове и бури.

 

Кълбото бавно се развива,

едва бележи моя ход.

Ще можеш ли отново

да ме прегърнеш ти, Живот?

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me