uFeel.me
Насилие
Автор: GuBi4kA_GuZaRkA,  15 април 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 468
Денят започва-светъл,нов
а в него толкоз болка се очаква
дали ще се роди дете
или някой ще умре
все болка,човече
все болка...
Но това са нещата тъй нормални
с тях се сблъскваш всеки ден..
А онова насилие коварно
защо го има на земята!?
Заради него-днес те има
а утре те няма...
Насилието,братко
няма брегове
то е навсякъде по таз планета
нападне ли те,докопа ли те
отърване няма
повярвай ми,ако не някой друг
то то ще те погребе!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me