uFeel.me
Напук
Автор: saveladi,  16 април 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 429

Какво значение има,
че на някого не харесвам...
Какво значение има,
че днес не съм си доспала...
Ще си допея моята песен
и ще я почна отначало!
Господи,
колко скучно живеете всички!
От върха на носа
до носа на обувките
пърха плахо животът ви -
еднодневка в капана на паяка.
Погледнете навътре -
може би там все още
се лута светулката...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me