uFeel.me
Напук
Автор: vyara,  11 май 2013 г. в 19:44 ч.
прочити: 268

Напук  на всичко аз ще оцелявам.
И гордо главата си още държа.
Решавам проблеми, съдя, прощавам
и като всички се смея, тъжа.

В живота не случих. Живея по-просто.
Много хора са днес като мен.
Но, щастлива съм, че до днешния ден
съм си същата.
И с мене е Господ.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me