uFeel.me
Напук на всичко
Автор: vili_fitka,  24 март 2009 г. в 14:09 ч.
прочити: 238

От дебрите на моята душа

дървото на надеждата ще разтреса.

И листенца вяра ще си събера.

На поляна от мечти ще поседя

и усмивка ще си изплета.

Напук на всичко на света!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me