uFeel.me
Намерила себе си
Автор: Dandykrokodila,  10 юли 2011 г. в 12:46 ч.
прочити: 242
Когато ти си отиде от мен
и аз си отидох от теб!
Без теб останах аз - без мене ти!
Но тогава загубих сърцето си
и когато отново го намеря -
ще усещам пак изгрева;
ще усещам пак плясъка на вълните;
ще усещам пак плача на звездите.
И тогава ще виждам луната в небето;
и тогава ще виждам на морето сълзите;
и тогава ще виждам на чайките полета.
И само тогава ще усещам пак себе си.
И щом отново усетя себе си,
ще се върна при теб
и ще усетя отново теб -
намерила себе си.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me