uFeel.me
Намерих си усмивка
Автор: ninaaa,  1 март 2013 г. в 17:52 ч.
прочити: 270

Бягах цяла вечност,

за да избягам от тъгата,

намирах път в безкрая,

за да напусна самотата.

 

Търсих цели нощи,

за да намеря красотата,

стоях дълго на чужди площи,

за да избягам от тълпата.

 

Исках да избягам надалече,

имах нужда от почивка,

исках да намеря тишина,

но намерих си усмивка. :)

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me