uFeel.me
Нахапано
Автор: Andromaha,  10 май 2010 г. в 16:32 ч.
прочити: 724
Като дрипа провесена
като мръсен парцал

        като копче от шлифер
                като локва от кал

като смачкана снимка
като вчерашен вестник

        като пусната бримка
                като шлюпка от лешник

като сянка от минало
като счупен чадър

        като чай от изстинало
                като счернен бакър


като дръжка от сабя
като празен колчан

        като вена прерязана
                като скъсан далян

като ехо забравено
като диря протрита

        като ято простреляно
                като стон под копита

като виещо куче
като старо корито

        всичко мое прекършено
        из душата ми скита

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me