uFeel.me
Надигра се
Автор: Blue_Rose,  8 декември 2011 г. в 15:19 ч.
прочити: 270
Хайде, Любов, хващай пътя и да те няма!
Вече дълго край мен се мотаеш.И не издържам.
То клетви ли бяха! (Достойни поне за измама!)
Не обеща ли небето? Защото почти ми се сбъдна!

Само с тихи целувки надвика лъжата без устни.
Там, където ме търси - все на други попада.
Аз ли съм тази, дето принуди да чувства,
за да принудя и тебе - днес да ме страдаш.

Колко хитра Любов, не надигра и с скрити козове.
Само Дама Пика реши да скриеш в ръкава.
А Спатията стана \"тънка лайсна\" във джоба ти.
Ала как я обичаш... Все на всички разправяш.

Колко много ми писна. Колко топло ми става.
Хайде, Любов - хващай пътя ,че ти е време -
Имам за теб една новина и една изненада -
надигра се със мен. Надиграл си и себе си.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me