uFeel.me
Надежди
Автор: daisypatton,  16 септември 2010 г. в 11:26 ч.
прочити: 291
Ето те разтварят криле,
те отлитат,
напускат  ме те,
намерили нова обител,
в топлината на друго сърце.
В мен е толкоз студено,
брулят в мен ветрове,
урагани вилнеят ,
от пресъхнали сълзи,
и безброй страхове...
В живота ми зима  дойде...
Надеждите мои отлитат...
Но  всеки  път,
те при мен ще се  връщат,
щом се топят ледове,
щом горещи ръце ме прегръщат,
и любовта ме зове!

              D.Patton

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me