uFeel.me
Надеждата
Автор: ulita,  3 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 602
Мрачно е, когато ти е тъжно,
тъжно е, когато те боли,
но искрицата надежда
в теб светлее и ти шепне-
нагоре и напред върви!

Тя светулка е в мрака
и пътечка в непрогледните гори,
но загубиш ли я-
просто сбогом си кажи.

Затуй-живей и продължавай да живееш!
Твори и съживявай своите творби!
Така с вяра и любов,
надеждата в сърцето ти
до края ще гори!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me