uFeel.me
Надеждата
Автор: nella_gold,  28 ноември 2012 г. в 10:59 ч.
прочити: 214

Не дойде...

А така го очаквах -

с цвете нежност

и късче небе...

Беше време...

И тръгвам обратно.

Ала той така не дойде -

с стръкче обич

и малко небрежност...

Само късчета

плахо небе,

с малко обич

и...  стръкче...

надежда

ми остават

след дългия ден.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me